Stappenplan:

Het is heel eenvoudig om een advertentie met zoekmarker aan te maken op RondomMij.com.

 1. Kies uw tariefplan , daarna wordt u verder verwezen naar de advertentie pagina.
 2. U hoeft geen account aan te maken, dit gaat vanzelf.
 3. Kies uw ”advertentienaam” , let hierbij op dat u eerst uw vakgebied kiest of begint met ”automaat” of bijv. ”Schilderwerken” ; ”hoefsmid” ; ”supermarkt” ; ”verzorging”.
 4. Kies uw locatie waar de klant u kan vinden, let hier bij op als u de pin marker zelf verplaatst of vast zet dat het adres nog klopt met Google maps.
 5. Kies uw contact mail adres waar de klant u mag contacteren.
 6. Kies uw regio
 7. Kies het categorie waar uw zelfstandige activiteit / automaat onder valt, beperk dit tot maximaal 2. Indien niet aanwezig dan vullen we dit later aan ( kies dan voor ”anders” ).
 8. Advertentie tags: Niet noodzakelijk maar aan te bevelen is welke accommodaties u heeft voor uw klant, de gebruiker van Rondommij.com kan hier op filteren !
 9. Openingstijden, ook niet noodzakelijk. Voor automaten vult u best niets in. Winkels daarentegen raden we aan deze altijd in te vullen en bij te houden !
 10. Bedrijfslogo, indien u een logo heeft laadt deze dan zeker op. Deze wordt op 2 verschillende plaatsen getoond aan de klant ( liefst een PNG file ).
 11. Cover afbeelding, dit is de belangrijkste afbeelding. Zorg er voor dat u een blikvanger foto heeft van u zelf, uw winkel, activiteit of automaat. Advertenties zonder foto worden veel minder geraadpleegd !
 12. Galerij afbeeldingen, dit zijn aanvullende foto’s. Vooral interessant als u mensen wil tonen wat u te bieden heeft.
 13. Beschrijving: Het is gemakkelijk om tekst over te kopiëren van uw bestaande website, We raden echter aan om een nieuwe tekst te schrijven. Google plaatst websites met dubbele content sneller lager dan websites met eigen teksten ! Als u hier een nieuwe tekst schrijft is dit beter voor uw SEO ( zoekmachine optimalisatie ) daar een link Rondommij.com u meteen een betere kandidaat maakt voor Google om gevonden te worden !
 14. Website : Indien u al een eigen website heeft dan vult u deze hier in, de eindgebruiker kan dan meteen door klikken naar uw pagina voor meer info.
 15. Telefoonnummer, het nummer waar de eindgebruiker u mag lastig vallen, dus vul niet uw privé nummer in 🙂
 16. Video, als je een bedrijfsvideo hebt, dan kan je deze embedden via deze link. Youtube en Vimeo.
 17. Daarna klikt u op ”voorvertoning”, lees aandachtig uw tekst na op typefouten en als je tevreden bent, moest je een vak krijgen met ”vul dit veld in” dan bent u deze vergeten.
 18. Voeg een bedrijf toe is de laatste stap, deze brengt u naar de afreken pagina.Op deze laatste pagina brengt u alle gegevens in voor de facturatie.

De eerste 10.000 aanmeldingen krijgen een half jaar gratis vertoning, daarna krijg je een uitnodiging via mail om de advertentie verder te zetten.
( u hoeft voor de eerste vermelding niet te betalen, deze mail komt pas na 6 maanden )

Dit is enkel een uitnodiging via mail en geen verplichting om te betalen!

Dit wil zeggen dat u verder niets hoeft te ondernemen als u niet verder wil gaan op RondomMij.com.

Geen opzegtermijn
Geen verplichtingen
Geen herinneringen
Geen factuur
Geen kleine lettertjes
( uw vermelding wordt dan na 30 dagen automatisch verwijderd )

Het slimste is natuurlijk om minstens een jaar te proberen, voor slechts € 10 euro per jaar excl BTW.
Je kan dan gewoon op de link in de mail klikken, je kiest je betaal mogelijkheid ( Ideal , Bancontact, PayPal )
Daarna wordt de advertentie een heel jaar weergegeven, bent u alle dagen zichtbaar voor RondomMij gebruikers en heeft u de kans om reviews en waarderingen te krijgen.
Daarna krijg je nog een factuur voor uw boekhouding.

 

Op de vraag waarom deze prijs zo laag ligt hebben we volgend antwoord: RondomMij wil iedere hard werkende mens een kans geven om te adverteren en gevonden te worden.

Of u nu al jaren bezig bent , pas begint of gewoon geen € 500 euro wil spenderen om voor een week in een krantje te staan dat regelrecht in de papierbak verdwijnt.
Iedereen moet gevonden kunnen worden voor een betaalbare prijs. Zo heeft ook de jonge ondernemer een kans, maken we automaten makkelijker vindbaar, helpen we bestaande ondernemingen beter vindbaar te maken en helpen we iedereen het leven wat makkelijker te maken !