Waarom gaat Nederland en België nu Rondommij raadplegen, of waarom zou ik hier adverteren als ik al op Google (maps) sta ?

Graag geven we wat uitleg en scenario’s hoe mensen, klanten, particulieren of hoe je de gebruikers wil noemen je straks gaan vinden.

We hebben er voor gezorgd dat deze website goed scoort in Google en andere zoekmachine’s, dus als eindgebruikers straks zoeken op zoekwoorden zullen we veelal op de eerste pagina worden weergegeven,
Op de Google zoekmachine is maar plaats voor een tiental links op de eerste pagina, dus je moet al van goed huize komen, of enorm investeren om jou website of jou winkel daar te krijgen.
En als het dan al lukt dan is dat niet gegarandeerd voor lange tijd, pagina 2 gaat ook nog wel maar op pagina 3 zijn mensen al geneigd je links te laten liggen.

Op Rondommij maak je een eigen pagina aan, de rest gaat van zelf. Zodra mensen gaan zoeken op Google bijvoorbeeld, dan is dat meestal op regio en vakgebied zoals loodgieter Brussel of elektricien Amsterdam. Je zal zien dat bijna altijd dezelfde links naar boven komen die vooral ”elektricien en amsterdam” in de URL heeft staan. Dus als jou URL deze woord combinatie niet bevat dan ben je er al niet bij op de eerste pagina.

Daar zit de magie van Rondommij, want IEDEREEN wordt gevonden! Van de grootste tot de kleinste zelfstandige. Mensen zoeken op een gebied en op elektricien en je krijgt alle elektriciens in de buurt.
Rondommij maakt geen verschil, iedereen betaalt het vaste lage tarief van € 10,00 Excl. BTW, dat is minder dan 5 broden en dat voor een héél jaar !

Andere scenario’s…

Stel je bent op vakantie in eigen land of in het buurland Nederland of België. Je rijdt naar een dorpje en kent de omgeving niet, maar je hebt zin om iets lekkers te eten in een snackbar of frituur.
Je pakt je smartphone gaat online en je opent rondommij.com. In een paar seconden vindt je wat je zoekt. Smakelijk eten !

Rondommij brengt niet alleen klanten in contact met bedrijven, maar ook met creatieve mensen, die zichzelf laten inhuren op zelfstandige basis !
We brengen mensen in contact, die gewoon in dezelfde buurt wonen, of het nu is om je te helpen met een kleine fout in je PC tot je haar laten knippen door een kapster aan huis.

Je kan meteen rondommij laten zoeken waar je bent, dan druk je op de Routebeschrijving link en je krijgt meteen de hele route uitgepland via google maps !

Rondommij is het ideale platform om gericht en goedkoop in contact te komen met jou klanten !