Steeds meer automaten worden in steden en gemeenten geplaatst. Buiten de aloude bekende frisdrank automaten zien we steeds meer de gezondere fruit automaten.
Waaronder de aardbeienautomaat die veel telers aan de kant van de weg neer zetten om verse aardbeien aan te bieden aan voorbij komende klanten.

Dit is wat RondomMij nu in kaart wil brengen, want weet u alle automaten in uw buurt staan ? We zijn er zeker van dat dit er veel meer zijn dan u zo op kunt noemen.
Wellicht ken je er enkele, maar vaak zitten de telers op een zijweg van een doorlopende baan en dan moet je daar maar net voorbij komen.

RondomMij wil alle automaten in jou buurt lokaliseren, van aardbeiautomaat, broodautomaat, ei-automaat (eierautomaat), frisdrankautomaat tot groenteautomaat en dan vergeten we er nu zelf al een heleboel 🙂 !

Het mooie van RondomMij is dat als je ergens een automaat hebt gevonden en deze uitverkocht zou zijn dan kunt u snel op uw smartphone checken waar de volgende dichtstbijzijnde automaat zich bevindt, het enige wat je moet doen is dan nog op de link te klikken om netjes via google maps de reistijd en routebeschrijving te krijgen.

Gemakkelijk, snel en overzichtelijk.
Want je hoeft het vaak helemaal niet zo ver te zoeken !